Cinderellakryssning

Lämna vardagen för en stund. Nöjeskryssaren Cinderella ligger startklar vid Stadsgården för att ta er med på ett dygn fyllt av underhållning. Ombord väntar Östersjöns hetaste dansgolv, populära artister och dansband. Allt kryddat med god och prisvärd mat och dryck. Dessutom kan ni fynda i taxfreebutiken ombord eller bli ompysslade i vårt omtyckta spa.

På Östersjöns hetaste dansgolv är det lätt att bjuda upp. Här finns nämligen inte bara de stora dansbanden och mest omtyckta artisterna utan också den bästa publiken.

Torsdag
Under förmiddagen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar till på Stavsjö Krog & Café där möjlighet finns för fika. Väl framme vid Stadsgårdskajen och Viking Lines terminal får gå ombord på båten vid 17-tiden. Kl.18 avgår båten samtidigt som vi får avnjuta en god Vikingbuffé där ingenting saknas och allting ingår, även vin, öl, läsk och kaffe. Efter är kvällen fri för egna arrangemang.

Fredag
Efter skön sömn så serveras det sjöfrukost mellan kl. 07:30-09:30, sedan är dagen fri tills kl.15:15 då vi ankommer till Stockholm. Bussen kör söderut mot Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 20:00.

 

Insideshytt
995 kr
Utsideshytt
1 145 kr
Boka resan nu
Status:
Platser kvar

Övrigt

Bokning av resan görs antingen på vår hemsida eller genom att ringa oss. Åldersgräns 21 år. Giltig ID-handling måste medtagas för ombordstigning. Välkomna med!

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu