Musicalen Cats i Malmö

Nu har ni möjlighet att följa med oss och uppleva en av världens mest älskade musikaler, Andrew Lloyd Webbers succéföreställning Cats. Musikalen är baserad på T.S. Eliots Cats - de knepiga katternas bok och har visats i över 30 länder. Det är en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway. Med flera utmärkelser och priser som bland annat bästa musikal kommer nu denna fantastiska föreställning till Malmö Arena.

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Malmö. Vi stannar på Ljungby Värdshus, möjlighet att fika eller lunch för den som önskar. Vi åker direkt till Malmö Arena där föreställningen börjar kl 15:00. Efter föreställningen checkar vi in på fina hotell Nobel House strax intill Gustav Adolf torg. Mer centralt går inte att bo. Hotellets perfekta läge gör att vi har nära till butiker, gallerior och restauranger.


Söndag
Efter en skön sovmorgon och god frukost blir det fri tid. Vid 15-tiden påbörjar vi hemresan. Vi gör paus i Ljungby, möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:00 tiden.

Standardpaketet
2 150 kr
Boka resan nu
Status:
Platser kvar

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu