Oscarsrevyn i Göteborg

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.
På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.
Oscarsrevyn blir höstens stora nöjeshändelse i Göteborg. Kom och upplev en kväll fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje. Bakom Oscarsrevyn står rutinerade revyräven Calle Norlén och succéregissören Edward af Sillén.

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Göteborg. Vid 12:00 tiden checkar vi in på vårt fina hotell. (Rummen garanteras efter kl 15:00, om rummen inte är klara vid ankomst, lämnar vi väskorna i hotellets bagagerum). Mer centralt går inte att bo. Hotellets perfekta läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. På kvällen går vi på revyn på Lorensbergsteatern.

Söndag
Efter sovmorgon och en härlig hotellfrukost blir det egen tid fram tills hemresan kl 15. Åter i Jönköping ca kl 17.

Standardpaketet
2 050 kr
Status:
Fullbokad

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Elite Park Avenue Hotel

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu