Peter Jöback – Med hjärtat som insats

Peter Jöback - en av vår tid absolut starkast lysande stjärnor öppnar upp sitt musikaliska hjärta och portarna till Cirkus i Stockholm med sitt livs största egna show på en fast scen hittills. Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer. Dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och inte minst lyxiga Las Vegas. Möt Peter Jöback i egenskap av artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek, hjärtesorg och passionen till scenen och showbiz.

 

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, möjlighet att fika för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Hotel Kung Carl som ligger centralt i Stockholm. Hotellets läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. På överenskommen tid tar vår buss oss till Cirkus där vi får ta del av en finger food tallrik med fyra små enklare rätter innan Peter Jöback intar scenen. Efter föreställningen väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag
Efter en skön sovmorgon och god frukost blir det fri tid fram till hemresan. 15:00 tar bussen oss till Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

Standardpaketet
2 850 kr
Boka resan nu
Status:
Platser kvar

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Hotel Kung Carl

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu