Robert Gustafsson - med Rolandz

En av våra främsta komiker och skådespelare - är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen - tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i "Torsk på Tallin". Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till hotellet som ligger centralt i staden utmed Avenyn. Är inte rummen klara vid ankomsten så tillhandahåller hotellet bagagerum. Sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg innan vi åker till Rondo för att inta trerättersmeny och sedan se showen.

Söndag
Efter en skön sovmorgon, god hotellfrukost och egen tid i Göteborg åker vi vid 15-tiden mot Småland.

 

Standardpaketet
2 620 kr
Boka resan nu
Status:
Platser kvar

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Clarion Hotel Post

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu