Så som i himmelen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu musikal. Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, där möjlighet att fika finns för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Grand Central by Scandic som ligger centralt i Stockholm. Hotellets läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. Gångavstånd från hotellet till Oscarsteatern. Föreställningen börjar 19:30.

Söndag
Efter en skön sovmorgon och god frukost blir det fri tid fram till hemresan. 15:00 tar bussen oss till Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

 

Standardpaketet
2 450 kr
Status:
Fåtal plats kvar

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Grand Central by Scandic

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu