Tomas Ledin - Skarpt läge

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapande musikalisk show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!


Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, möjlighet att fika för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Clarion Hotel Sign som ligger mycket centralt i Stockholm. Hotellets perfekta läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. På överenskommen tid tar vår buss oss till Cirkus, där Tomas Ledin intar scenen. Efter föreställningen väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag
Efter en skön sovmorgon och god frukost åker vi vid 15-tiden mot Småland. Vi gör paus i Stavsjö, möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

 

Standardpaketet
2 150 kr
Status:
Fullbokad

Fler avresedatum

9/12 2 dagar 2695:- Mer info

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Clarion Hotel Sign

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu