Tomas Ledin - Skarpt läge

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapande musikalisk show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Lördag
Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, möjlighet att fika för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Hotel Kung Carl som ligger centralt i Stockholm. Hotellets läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. På överenskommen tid tar vår buss oss till Cirkus där en 2-rättersmiddag väntar kl 18, detta innan Tomas Ledin intar scenen. Efter föreställningen väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag
Efter en skön sovmorgon och god frukost finns det möjlighet för de som vill att åka med vår buss till Skansens julmarknad på Djurgården. Vid 15-tiden tar bussen oss sedan mot Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

 

 

Standardpaketet
2 695 kr
Status:
Ring för mer info

Fler avresedatum

17/3 2 dagar 2650:- Mer info

Hotell

Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Hotel Kung Carl

Ladda ner PDF

Reinholds Buss AB Timmervägen 2, 570 21 MALMBÄCK
Höglandet 0380-66 00 97 Jönköping 036-690 10 Värnamo 0370-180 80
www.reinholds.nu info@reinholds.nu